Meguiar's

's Werelds fijnste onderhoudsproducten en toebehoren, met het Meguiar's 5-stappenplan houdt u uw wagen in topconditie.

1. WASSEN

Het veilig verwijderen van loszittende oppervlakte vervuiling met behulp van onze shampoos en toebehoren.

2. LAKVOORBEREIDING

De belangrijkste stap om mooie reflecties (diepglans) te creeëren. M.a.w. contaminaties verwijderen door middel van het Quik Clay Systeem en wegwerken van defecten in de lak met behulp van één onze compound/cleaners/polijstmiddel.

3. VOEDEN - POLISHING (is niet waxen)

Dit is de geheime sleutel voor een diepe kleurechte "wet look" glans. LET OP: Niet alle producten die de naam "polish" dragen zijn pure polishes. Sommige bevatten schuurmiddelen en sommige andere zijn wax.

Meguiar's polishes zijn pure polishes.

4. BESCHERMEN

Het aanbrengen van een duurzame laag van wax/sealant op basis van carnauba of polymeren en een mix van beide die er voor zorgt dat onze lak (behaald resultaat) voor lange tijd beschermt wordt tegen contaminaties, zure regen, ... en om vroegtijdige veroudering (oxidatie) te voorkomen.

5. ONDERHOUDEN

Het verwijderen van dagdagelijkse opeenstapeling van verontreinigingen (bv. industriele uitval, uitlaatgassen, overspray, kalkvlekken, boomsappen, verse vogelpoep) op de moment dat u deze ontdekt en vooraleer deze de tijd hebben om zich vast te hechten aan onze lak. Meguiar's Quik Detailer A3316 kan snel en veilig deze verse verontreinigen verwijderen zonder de lak te beschadigen. Bewaar het steeds in uw wagen om onmiddellijk te kunnen ingrijpen wanneer dit zich voordoet! (Het onderhouden wordt steeds meer en meer de belangrijkste stap om uw wagen perfect glanzend te houden.)