Newsletter

Op zoek naar een nieuwe wagen, maar je weet nog niet precies wat? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van ons aanbod. Zo mis je zeker je volgende wagen niet.

VerstuurVerstuur
 

Bedankt voor uw inschrijving

U bent nu ingeschreven om onze nieuwsbrief te ontvangen. Via die weg houden we u op de hoogte van nieuwe wagens en tips om uw huidige wagen in topconditie te houden. Wenst u onze nieuwsbrief toch niet langer te ontvangen? Onderaan elke nieuwsbrief is een uitschrijf-link voorzien.

Tot binnenkort!
DK cars

Autobedrijf DK CARS

Een jong en dynamisch autobedrijf, gespecialiseerd in de aan- en verkoop van nieuwe en jonge tweedehandswagens met naservice.

Bij ons hebt u de keuze aan auto's van verschillende merken en alle prijsklassen.

Voor een optimale service aan een betaalbare prijs moet je bij Autobedrijf DK CARS zijn.
U wil toch ook het beste voor uw wagen!

Dankzij een servicedienst met jarenlange ervaring en jaarlijkse investeringen in professionele apparaten staat Garage DK CARS ook in voor het onderhoud en alle herstellingen van alle merken. 

Of u uw droomwagen bij ons kocht of niet, u kan bij ons steeds terecht voor alle herstellingen. Personenwagens of bestelwagens alle merken, ze hebben geen geheimen voor ons, dit dankzij onze regelmatige bijscholingen.

Kwaliteit en klantvriendelijkheid komt steeds op de eerste plaats!

Blijf op de hoogte

Op zoek naar een nieuwe wagen, maar je weet nog niet precies wat? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van ons aanbod. Zo mis je zeker je volgende droomwagen niet.Wagens in de kijker

Bekijk ons volledig aanbod


Onze diensten

OnderhoudWij staan klaar met alle nodige tools, en een volledig pakket aan diensten, om uw wagen zowel mechanisch als elektronisch in topvorm te houden!Hoe gaan we te werk? ChiptuningMinder verbruiken en minder uitstoten en toch een beter vermogen. Coyote SystemsDK CARS is officieel verdeler van Coyote Systems.Veilig in het verkeer